zomer

Buurtnieuws

WIJ Groningen  Voor de wijken/buurten: A-Kwartier, Binnenstad en Binnenstad-Oost, Hortusbuurt, Noorderplantsoenbuurt, Kostverloren, Oranjebuurt en Schildersbuurt.

Op 22 december gaat het elfde en laatste WIJ team officieel van start. Tussen 10.30 en 11.00 uur wordt het startschot gegeven door de wethouders Roeland van der Schaaf en Joost van Keulen. Aansluitend kunt u onder het genot van een kopje koffie of thee met iets lekkers kennismaken met de medewerkers van WIJ Schilderswijk/Centrum en met elkaar.

WIJ Schilderswijk/Centrum, Oosterstraat 48-2, 9711 NW Groningen, 050 – 3677202, mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., website: https://wij.groningen.nl/wij-in-de-wijk,
Facebook: wijschilderswijkcentrum

Openingsweek, 9 t/m 14 januari 2017
Om de opening te vieren zijn er in de week van 9 tot en met 14 januari 2017 dagelijks door bewoners verschillende activiteiten en acties georganiseerd. ’s Morgens zijn er koffie-thee-tafel-gesprekken rond thema’s als Wmo, financiën, huisvesting, vrijwilligerswerk, contact en ontmoeting en hulpdiensten. ‘s Middags zijn er activiteiten waarbij creativiteit centraal staat en waar iedereen aan mee kan doen, zoals zang, bewegen, dans, workshops, muziek, optredens en om een praatje maken met medewerkers van het team WIJ Schilderswijk/Centrum en zal er veel informatie zijn. Het complete programma is t.z.t. vinden op https://wij.groningen.nl/wij-in-de-wijk>schilderswijk/centrum.

sponsor

Groenste Buurt

groenstebuurt