zomer

Buurtnieuws

€4.000,- subsidie voor energiebesparing

Veel mensen weten niet, dat er tot 31 januari a.s. €4.000,- subsidie klaarligt als je minimaal €1.000,- bevingsschade hebt en eventueel ook als je denkt schade te hebben en het traject voor 31 januari start! Deze subsidie kan worden besteed aan energiebesparende maatregelen. En ja: dat gaat prachtig samen met ons Groenste Buurt-initiatief! Er is dus weinig tijd en daarom proberen we jullie via het Vuurtje, via posters en de buurtsite te attenderen – mis een eventuele kans niet omdat je het niet weet! 

Gezamenlijke actie zonnepanelen 

Kom je in aanmerking en denk je aan zonnepanelen? Dan wil de SNN (Samenwerkingsverband Noord Nederland, waar je aanvraag kan worden ingediend uiterlijk 31 januari een concrete offerte. En dit heeft de werkgroep voor je voorbereid! Als we samen inkopen (offertetrajecten lopen!) en onze kennis bundelen dan kan dat voor iedereen interessant zijn. 

Geen bevingen, wel zonnepanelen?

Dan ook ben je welkom! Hoe meer mensen meedoen, hoe beter de aanbieding! Attendeer dus vooral ook andere buurtgenoten! En … samen kost het minder geld, kennis en tijd!

Wil je meer weten of meedoen? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

keuze

 

Werkgroep Bevingsschade

 

 Nuttige links:

-         http://www.snn.eu/waardevermeerdering/

-         http://www.snn.eu/upload/documenten/subsidies/subsidieregelingen/waardevermeerdering/stappenplan-waardevermeerdering-13-01.png

-         http://www.snn.eu/upload/documenten/subsidies/subsidieregelingen/waardevermeerdering/vragen-waardevermeerderingsregeling-23-12.pdf

sponsor

Groenste Buurt

groenstebuurt