herfst

Buurtnieuws

Huiskamer Oranjewijk 915x518Onze Pop-up OranjeHuiskamer bestaat nu ruim 2 maanden. Wat zijn we trots op alles wat er gebeurt. Steeds meer mensen komen binnen voor een kopje koffie of thee en een praatje. Wanneer het een beetje duidelijk is wat de Huiskamer voor hen kan betekenen, komen vaak de ideeën. Zo is er op de woensdagmorgen een breiclub ontstaan, is er 1 x per maand een Buurtjam en start binnenkort Muziek maken met Kaya, op de maandagmiddag. Op de zondagen is er afwisselend een poëzie en een cultureel theater aanbod: OpMaat. 

 

Op 2 maart gaat Rex van Zuuver aan de Prinsessenweg een maaltijd serveren onder de noemer: Zuuver kookt! En ook nog... elke 3 weken hangt er andere kunst van buurtbewoners. Deze weken zijn het collages van Margriet van der Werf.

Iedereen is altijd van harte welkom. We zijn wisselend open, afhankelijk van wie er wil staan om voor buurtgenoten een kopje koffie te schenken. De agenda is zichtbaar op https://g100-oranjewijk.nl/activiteiten/oranjerie-pop-huiskamer Graag tot ziens in de Oranje Huiskamer (Wihelminakade 20, voormalige Mitra).

Bericht: Aletta van den Berg

sponsor

Groenste Buurt

groenstebuurt