zomer

Zon op alle daken

Zon op alle daken komt eraan

Binnenkort worden op enkele grote daken zonnepanelen gelegd en wordt de levering van stroom aan het net gestart. Als u klant van Energie van Ons bent, kunt u gratis meedoen. Overstappen naar Energie van Ons ( https://www.energie.vanons.org ) is gemakkelijk te regelen via hun overstapservice. Zonde om gratis geld aan uw neus voorbij te laten gaan! Ideaal voor bewoners van huurwoningen!

Heeft u stroomverbruik dat nog niet gesaldeerd wordt door de opbrengst van eigen zonnepanelen, doe dan mee voor de overgebleven kWh en maak optimaal gebruik van de zon. Dit jaar lijkt weer een recordopbrengst te gaan leveren.

Als u een groot dak hebt en geen gedoe wilt met eigen panelen, dan kunt u uw dak aanmelden. Onze energiecoaches kijken dan of uw dak geschikt is.

Voor meer informatie : zie de uitgebreide flyer van zon op alle daken

Wilt u zich aanmelden als deelnemer, geïnteresseerde of uw dak beschikbaar stellen ga dan naar:

https://www.zonopalledaken.nl/meedoen

Zon op alle Daken

Zon o alle daken logo 3

Veel daken in onze buurt zijn wel geschikt om zonnepanelen op te leggen, maar worden niet benut. Anderzijds willen nogal wat buurtbewoners graag zonnestroom uit de buurt gebruiken. Dit vindt de Groenste Buurt jammer. Daarom werken wij samen met de pilot 'Zon op alle Daken'. 

U kunt uw dak beschikbaar stellen voor 2 euro per paneel per jaar aan de opwekcoöperatie die daartoe wordt opgericht. Buurtgenoten kunnen gratis lid worden van de opwekcoöperatie en onder  voorwaarden 6 cent per verbruikte kWh korting krijgen op hun energiebelasting .

In tegenstelling tot eerdere berichten is het niet mogelijk zelf te investeren. Voor de voorfinanciering wordt elders vermogen aangetrokken.

Zodra meer bekend is over hoe de pilot precies werkt, kunt u op deze plaats meer informatie verwachten.

Weet u al wel dat u uw dak ter beschikking wilt stellen of mee wilt doen om 6 cent korting te krijgen : mail dan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

sponsor

Groenste Buurt

groenstebuurt