zomer

Groenste Buurt

we want youNaast alle initiatieven zoeken we ambassadeurs voor het vergroenen van onze buurt! Deze buur ambassadeurs gaan in een straal van 100 meter rond hun huis met medebewoners in gesprek over het aanpassen van hun huizen door het houden van energyparty’s, klimaatstraatfeesten, spreekuren, groene huizenroute, warmtebeeldscans en nog veel meer. Het doel is om met elkaar je straat te vergroenen en leefbaarder te maken en ook het energieverbruik te verminderen door met en van elkaar te leren.

Daarnaast zoeken we bewoners die het leuk vinden om samen een doelgroep in onze buurt te gaan betrekken, zoals de ondernemers, verhuurders en de studenten….. Hoe kunnen we hen als groep betrekken bij onze doelen en zo onze buurt nog fijner te maken?

 

Wat vragen we van je? Tijd, vrijwilligheid en zin om onze buurt te verbeteren. Wat bieden we? Voldoening, samen aan het werk. Voel je hier iets voor, neem dan contact op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Uiteindelijk gaan we het samen oplossen!

Harry van Ommen, voorzitter

sponsor

Groenste Buurt

Logo groenste buurt NW