zomer

Groenste Buurt

Noorderburen 2018 foto 600 x 300

In de heetste en bijna droogste zomer aller tijden werkten de weergoden niet mee op 24 juni: het regende en miezerde vrijwel de hele tijd. Een kleine 20 standhouders 20, bezochten vooral elkaar. We waren blij met de warme soep die er te koop was….. Desondanks was het een gezellige boel, daar in het Noorderplantsoen. In de beschutting van een grote tent werd opgetreden door Bands and Acts.

 

Grunneger Power en de Groenste Buurt bemensten samen een kraam en konden elkaar aanvullen bij vragen over zonnepanelen, groene daken, warmtepompen, isoleren en andere zaken rond duurzaamheid. Nieuw was een pas gelanceerd stappenplan “Uw woning aardgasvrij”. Geïnteresseerden konden een exemplaar bestellen: gedrukt of via de mail geleverd. Het inkijkexemplaar was met vooruitziende blik geheel in plastic gehuld. Tussen de buien door konden we toch wat mensen advies geven en Coöperatie Groenste Buurt is een lid rijker!

U hoeft niet te wachten tot de volgende Noorderburen (26-5-19) met uw vragen over duurzaamheid: op 15 november wordt weer een thema-avond georganiseerd. Meer informatie vindt u tegen die tijd op de website. Nieuwsgierig naar wat u voor die tijd misschien nog kunt doen? Vraag dan het stappenplan “Uw woning aardgasvrij” aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Suze van Leeuwen

sponsor

Groenste Buurt

Logo groenste buurt NW