zomer

NOORDERPLANTSOEN.nl is dé site van, voor en door bewoners van en ondernemers in de Noorderplantsoenbuurt in de stad Groningen. Ingrediënten zijn: actualiteiten, activiteiten, alles over de buurt en het plantsoen, foto's en verhalen. Wil je ook meedoen? Stuur dan je berichten, verhalen en/of foto's naar: info@noorderplantsoen.nl

Noorderzon 2019 c Deon Prins 1

Het Noorderzon Festival gaat volgende maand gewoon door van 12 tot en met 22 augustus. Wel heeft de organisatie een aangepast plan gemaakt, vanwege de aangescherpte maatregelen. Het festivalterrein in het Noorderplantsoen wordt noodgedwongen veel kleiner, en opgedeeld in twee ‘eilanden’, meldt Noorderzon.

In het Noorderplantsoen worden twee ‘eilanden’ gecreëerd: één in het zuidelijke gedeelte van het plantsoen en één in het noordelijke gedeelte. Binnen die eilanden is voldoende ruimte en afstand mogelijk en bevinden zich de speellocaties voor het programma. Er zijn kleine eet- en drinkgelegenheden en een beperkt aantal zitplekken. Er wordt gewerkt met timeslots.

Er wordt gewerkt met zitplaatsen, afstandsmaatregelen en beperkte aantallen bezoekers. Meer praktische informatie maken we binnenkort bekend.

Het programma op de tien locaties in ‘Downtown’ Groningen blijft doorgaan zoals gepland. In Grand Theatre, Forum, De Oosterpoort, VRIJDAG Theater, VRIJDAG Locatie Sint Jansstraat, EMG Eemskanaal, Vloeivelden Suikerterrein, VERA, Simplon en de Lutherse Kerk is vanaf het begin rekening gehouden met een kleine capaciteit en voldoende afstand tussen bezoekers.

De kaartverkoop kan gewoon doorgaan. Kaarten zijn alleen online verkrijgbaar. Op 22 juli is het complete programma online te vinden en zijn alle tickets beschikbaar.

Heb je nog vragen? Bekijk onze FAQ op onze website. Zodra we je meer details kunnen vertellen laten we dat natuurlijk weten via deze nieuwsbrief, onze website en onze socials. https://www.noorderzon.nl/

Bron: Groningen nieuws