zomer

NOORDERPLANTSOEN.nl is dé site van, voor en door bewoners van en ondernemers in de Noorderplantsoenbuurt in de stad Groningen. Ingrediënten zijn: actualiteiten, activiteiten, alles over de buurt en het plantsoen, foto's en verhalen. Wil je ook meedoen? Stuur dan je berichten, verhalen en/of foto's naar: info@noorderplantsoen.nl

Noorderzon 2019 Drone shot c Deon Prins 2Vorig jaar ging Noorderzon niet door en konden we alleen een veel kleiner NoorderZomerProgramma organiseren. Maar dit jaar gaat Noorderzon wel door! We moeten nog wel rekening houden met een aantal belangrijke maatregelen, dus het wordt allemaal iets kleiner dan anders, maar we zijn heel blij dat we alsnog een mooi programma in het Noorderplantsoen en op onze DownTown-locaties neer kunnen zetten. Door het aangepaste programma is er dit jaar geen opening, we hopen je desondanks toch te mogen verwelkomen op ons festival. Noorderzon is dit jaar van donderdag 12 t/m zondag 22 augustus, dus zet dat alvast in je agenda!

1 juli: Start kaartverkoop

Donderdag 1 juli om 12:00 uur start de online kaartverkoop voor Noorderzon 2021 via onze website. Op dat moment zijn kaarten beschikbaar voor het volledige internationale hoofdprogramma en de eerste namen uit het &Society- en muziekprogramma. Daarna maken we wekelijks meer programma bekend, waarvoor direct de online verkoop start. Op 22 juli vind je het complete programma op onze programmapagina en zijn alle kaarten beschikbaar. Klik hier voor meer informatie over onze kaartverkoop.

Handige data

1 juli 12:00 | Start kaartverkoop internationaal hoofdprogramma

8 juli 12:00 | Start verkoop meer programma

9 juli | Noorderzonkatern bij Dagblad van het Noorden, daarna verspreid door stad & ommeland

15 juli 12:00 | Start verkoop meer programma

22 juli 12:00 | Complete programma Noorderzon 2021 online en alle kaarten beschikbaar

12-22 aug | Noorderzon Festival of Performing Arts & Society