zomer

NOORDERPLANTSOEN.nl is dé site van, voor en door bewoners van en ondernemers in de Noorderplantsoenbuurt in de stad Groningen. Ingrediënten zijn: actualiteiten, activiteiten, alles over de buurt en het plantsoen, foto's en verhalen. Wil je ook meedoen? Stuur dan je berichten, verhalen en/of foto's naar: info@noorderplantsoen.nl

Logeerhuis de opstapIn de afgelopen periode is het logeerhuis De Opstap in Groningen vanwege de corona epidemie gesloten geweest, maar nu gaan de deuren weer open. De vrijwilligers van De Opstap kijken ernaar uit om vanaf 10 mei weer nieuwe gasten te kunnen ontvangen, bijvoorbeeld mensen die hun mantelzorger een adempauze willen bieden, of mensen die bij ziekte een plek nodig hebben om verder te herstellen. Het logeerhuis heeft na advies van een huisarts de nodige maatregelen getroffen om de gasten in het huis een veilige omgeving te bieden. Er is alles aan gedaan om op een verantwoorde manier weer open te gaan.

Voorlopig heeft De Opstap maximaal 2 gastenkamers met een eigen badkamer beschikbaar. Nieuwe gasten zijn meer dan welkom!
Logeren in een huiselijke en informele sfeer: het kan gelukkig weer.
De Opstap is op dit moment al bereikbaar voor nieuwe aanmeldingen via 050-2042500 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van het logeerhuis www.deopstap050.nl