zomer

NOORDERPLANTSOEN.nl is dé site van, voor en door bewoners van en ondernemers in de Noorderplantsoenbuurt in de stad Groningen. Ingrediënten zijn: actualiteiten, activiteiten, alles over de buurt en het plantsoen, foto's en verhalen. Wil je ook meedoen? Stuur dan je berichten, verhalen en/of foto's naar: info@noorderplantsoen.nl

Bewonersavond 1 12 15 600 x 337De geplande bewonersbijeenkomst voor de Noorderplantsoenbuurt op 21 april aanstaande gaat niet door. Het bestuur heeft dit besluit genomen vanwege de nog steeds geldende coronabeperkingen. Ook verwacht het bestuur niet dat de situatie rond dit moment zo verbeterd is dat een bijeenkomst wel mogelijk is. 

Gerard van de Poll: We hebben sterk overwogen een digitale bijeenkomst te houden, zoals die natuurlijk veel vaker worden gehouden. Maar onze ervaring met de nieuwjaarsbijeenkomst dit jaar was niet hoopgevend.

Wij hebben besloten de bijeenkomst uit te stellen naar een later tijdstip. Wanneer dat precies is, weten we nog niet. Wij verwachten dat na de zomer. Wij vinden het belangrijk dat we elkaar persoonlijk kunnen ontmoeten en met elkaar kunnen praten over wat ons bezighoud in de wijk. Dat lukt het beste als wij bij elkaar kunnen komen als vanouds."

Er staat in de komende buurtkrant nog de datum van 21 april genoemd als mogelijke datum van de bijeenkomst. Die gaat dus niet door en vindt plaats op een later tijdstip. Mocht u opmerkingen hebben dan kunt u die uiteraard aan het bestuur mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.