zomer

NOORDERPLANTSOEN.nl is dé site van, voor en door bewoners van en ondernemers in de Noorderplantsoenbuurt in de stad Groningen. Ingrediënten zijn: actualiteiten, activiteiten, alles over de buurt en het plantsoen, foto's en verhalen. Wil je ook meedoen? Stuur dan je berichten, verhalen en/of foto's naar: info@noorderplantsoen.nl

        Op donderdag 28 februari organiseert de Groenste Buurt een informatie-avond.

Iedereen is welkom in de Poort, Moesstraat 20. Aanvang 20.00 uur. Gratis entree, met koffie en thee.

Er komt iemand iets vertellen over zonnepanelen : Hoe werkt het? Welke soorten panelen, omvormers zijn er en wat zijn de prijzen?Als er genoeg animo is kunnen we een collectieve inkoopactie starten.

Verder wordt er iets verteld over isolatie : hoe kun je aan de binnenkant van je huis, met zo min mogelijk ruimteverlies isolatie aanbrengen en zorgen dat je geen vochtproblemen krijgt.

Ben je aan een nieuwe keuken toe, of wil je gewoon gas besparen: misschien is koken op inductie iets voor je. Twee mensen van inductie050 komen hier informatie over geven.

Leuk als je wel maatregelen wilt nemen, maar geen geld hebt. Harry van Ommen legt daarom iets uit over de energiebespaarlening.